Rreth nesh

Kompania jonë është krijuar në vitin 2014 me qëllimin e prodhimit të nënproduketeve të përpunuara të frutave (recel, marmalatë, gliko etj) duke përdorur ekskluzivisht prodhime shqiptare të cilesisë së lartë. Gjithashtu produktet janë 100% me ëmbëlsim natyral nga lëngu i rrushit i përqendruar. Kjo i bën recelrat unikë , sepse jo vetëm kanë shije të vecantë por edhe një përfitim të lartë ushqyes dhe tretje shumë të mirë.
Target grupi i konsumatorëve është i të gjitha moshave. Sektorët e konsumit janë jo vetem ai familjar por edhe hoteleria , restorantet, pasticieritë etj.
Produktet janë të projektuara për tregun vendas dhe atë të huaj, ku synojmë perfaqesim dinjitoz të markës “Made in Albania”.